dimarts, 28 de novembre del 2006

Anem al teatre

L'altre dia em va dir Nati Venegas, la meua companya de departament de clàssiques, que ja podiem demanar als alumnes els doblers per anar als Ludi Scaenici de Palma de Mallorca que es faran el 13 de Març al col.legi La Salle de Palma, ja que encara que hi tenim a la illa el teatre de Pollentia, que hi podeu veure a la foto del costat, no podem anar-hi. Veure'm dues obres: Èdip rei i Cistellaria. Ara comença la díficil tarea de fer que els alumnes ens donen els doblers. Només demanem deu euros, cinc per cada obra de teatre, menys que costa una entrada de cine! I com sempre no havia acabat de dir-ho i ja vaig escoltar els típics comentaris: "i perquè s'ha de pagar ara!" , "què car!", "es que la meua mare encara no ha cobrat"... què més m'agradaria a mi posar-hi les regles però si volem anar ho hem de pagar abans de Nadal, així que ja sabeu. Recordeu que en le preu està inclós un llibre de cada obra! Realment penseu que és car? Pel que fa al mitjà de transport ja en parlarem, dependrà del alumnes que hi anem; ja en parlarem després de Nadal, això no corre tanta presa.

Als Ludi Scaenici de Sagunt (València) sí que van a veure les obres a un teatre romà i fins i tot fan tallers el mateix dia del teatre; mireu les fotos dels tallers de l'any passat. Estaria bé que a les Illes també es poguessin fer. Haurem de negociar-ho.

1 comentari:

Ana Ovando ha dit...

Para haceros los dientes largos, sólo tenéis que entrar en www.culturaclasica.net y ver las fotos de años anteriores para haceros una idea del ambientillo.