dimecres, 13 de desembre del 2006

Excursió a Pol.lèntia

Ahir hi vàrem anar d'excursió a Pol.lèntia els alumnes de Llatí i els d'Història de les Illes Balears de primer de Batxillerat. Encara que les previsions meteorològiques ens auguraven un dia de pluja finalment vàrem tenir sort i no va ploure.


La visita va durar dues hores i encara que al final els alumnes estaven un poc cansats crec que ho vàren passar bé, i si no mireu les cares de felicitat a la foto que hi varem fer poc abans de tornar cap a l'institut. Per cert, aquesta foto és testimoni de què la meua jaqueta va ser abandonada en terra! Això influirà en la nota de la pròxima avaluació de la persona responsable!

Vàrem veure una domus romana, el fórum i el teatre. Na Xisca, la responsable del museu d'Alcúdia ens va explicar de forma molt amena tot allò referent a la Pol.lèntia romana i les restes que hi ha al jaciment arqueològic d'Alcúdia. Mireu quines cares de concentració teníeu escoltant-la quan estavem al teatre. Després visitarem el petit museu i tots ens vàrem quedar asombrats amb les peces que hi havien, com que estaven prou senceres semblaven més reals que les runes del jaciment. Finalment els alumnes hi poderen anar a fer unes compres ràpides i després cap a casa. Us he de felicitar a tots, perquè, encara que algú es va seure on no es podia, va menjar llepolies al jaciment, i fins i tot vàreu jugar a pilota a una plaça on estava expresament prohibit... us vàreu portar prou bé.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA!Pues s'excursió va estar bastant bé (encara que sa dona aquella xerras per sa paret)Pens que podriem fer una altra sortida ja que ens vam portar bé i no hi va haver problemes.

Anònim ha dit...

Hola, l'excurssió del passat dia 13 del 12 de 2006 va ser prou carregada de continguts històrics i tal, però una mica avorrida ja que la guia es va enrollar un munte, i ens explicava coses rares. A part d'això, crec que l'excurssió va ser divertida i els professors es varen portar "minimament amb noltos."
"Merche pero mira que eres pesada ;)"

malcaraz ha dit...

Moltes gràcies Sara per inaugurar els comentaris. Ha estat una boníssima idea penjar-hi la foto a classe. M'has donat la idea de canviar la foto de grup inical i l'he posada molt més grossa. Quda molt millor, no creus?

malcaraz ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
malcaraz ha dit...

Qué bé que altra persona anònima s'anima a escriure al blog! No sé perquè dius que vaig ser pesada. Jo crec que ens ho vàrem passar prou bé. És clar que la guia ens va explicar molta història, però hi anàvem a un jaciment arqueològic. Què esperàveu?

Anònim ha dit...

Soc un alumne de cultura clàssica no diré qui soc perquè lo que diré al final,i en fortesa ho veu me posarà un NEGATIU.

Supós que el viatge a pol·lentia vos va anar bé segon el que he llegit. A jo me va anar perfecte perquè el senyor Fortesa no va venir i no vàrem fer Socials.

Bé finalment vull dir que tengueu un bon curs i un BON NADAL.
(EVIDENTMENT EL SENYOR FORTESA ESTÀ MOLT WAPO A LA FOTO)

C.CLASSICA. EVIDENTMENT

Anònim ha dit...

Eis!! Bueno ido: que noltros també hi volem anar!!! Bé si no mos hem de cansar molt...Esper que s'al·lota que explicava no s'enrollas molt..Bueno bueno pareix que va esser entretengut, be mem si i anam prest noltros.
Apa profe que te quedi be aquest super blog!!
Bye.
Mineta Nadal!

malcaraz ha dit...

Ja mirarem d'anar a Pol.lèntia no us preocupeu!

Anònim ha dit...

Quin morro!! aquests d'excursió i nosaltres estudiant...
Ptofe, ja hi podriem anar i fer la saturnalia eh... que noltros no feim res.
Au idò, Bon Nadal!!!

Nysha

Anònim ha dit...

Al.lotets no vos queixeu tan i a estudiar que és el que us toca!!jeje bon nadal a tots i a totes! ja ens veurem dia 8 d gener...

Anònim ha dit...

El meu comentari no és sobre l'excursió, sinó sobre el funcionament de la classe de llatí.
Penso que l'organització de cada una de les classes hauría d'estar estructurada per tal de satisfer els objectius de la professora i, alhora(sobretot)fer que l'assignatura sigui bona de dur pels alumnes.

Suposo que tots estarem d'acord en que la "festa" de l'altre dia va ser creativa, educativa i divertida. Per tant, proposo que no només es duguin a terme aquets tipus d'activitats en dies puntuals o senyalitzats sinó que totes les classes tenguin allò de divertit(és clar que sense un exés d'esbarjo) que les faci entretengudes i que crei un cert interés en els alumnes.
Crec que aplicant aquest tipus de mesura(no dràstica) aconseguirem un ambient de classe tan del gust de la professora com de l'alumnat de 1erH.

Anònim ha dit...

El simple fet de que el meu nivell de redacció es trobi quasi al zenit de la perfecció, no implica que no es pugui atribuïr tal cosa a la persona menys esperada.




MERCHE PUBLICA-HO. ES IMPORTANT PER A LA MEVA REPUTACIO.

Anònim ha dit...

S'excursio va estar molt bé, però bueno sa dona aquella s'enrollava massa i ens contava coses que ja sabiem. Pero be... en tornar anam a Itàlia (cuna de la civilització romana). Això si! es gastos a càrreg de s'institut no?