diumenge, 14 de gener del 2007

Canal Cuatro estrena la sèrie Eureka

El blog Eureka està creant moda! Sí, sí. I si no mireu la programació del canal Cuatro que ha estrenat la sèrie nord-americana anomenada Eureka.

La sèrie tracta d'una ciutat anomenada Eureka on hi ha una comunitat secreta formada pels més brillants científics, pensadors i investigadors del país (els Estats Units, és clar!) on es fan estudis secrets de diferent tipus.


Aquesta sèrie de ciència ficció, que està protagonitzada per l'actor Colin Ferguson, és calificada per algunes pàgines web com divertida, sobre tot, pels invents dels seus excèntrics protagonistes; els habitants d'Eureka han romput amb les lleis de la física i han descobert una nova realitat.

Sembla que a aquesta ciudad tot és possible! Haurem de veure-la per poder valorar-la. Els interessats podeu veure-la els Dissabtes a les 22.00 a Cuatro.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això està bé això de mirar sa tele! Mem si qui la mira puja nota :P Un dissabte que no surti i estigui malalteta ho miraré i ja t'he diré coses de veure com va i si té alguna cosa interessant per a la nostra assignatura.

Cultura Classica. X.B.

Anònim ha dit...

Holaaa!! Feim història eh? jeje!! Està molt bé això de s'Eureka!! La tendrem que mirar la sèria per saber si mareix el nostre nom jeje!! Es broma però la mirarem per saber de que va!!
adeuuuuuuU!!
C.Clàssica
Aida.M