dimarts, 9 de gener del 2007

Saturnalia a classe: tot un èxit!

Estem d'enhorabona! L'últim dia de classe abans de les vacances vàrem celebrar les Saturnalia a l'institut durant dues hores. Vàrem fer de tot: ens vestirem de romans, vàrem fer una processió per fer ofrena molt dolça al nostre Saturn particular (P.R.), vàrem fer dolços i vi romans, vàrem jugar a jocs, fins i tot fèrem un brindis en llatí! En fi, que encara que la festa va estar un poc improvisada, ja que la vàig proposar, organitzar i preparar el dia d'abans, tot va sortir molt bé i crec que tots ho passarem multo bene.


Pràcticament tots els meus alumni hi vàren participar molt activament a la festa. Estàveu molt guapos vestits de romans! El que més sembla que va agradar va ser l'improvisat joc romà de intentar tirar dins un petit gerro nous. També van agradar molt els dolços romans, i això que quan els vaig dir les receptes no volien ni tastar-los. El que no sabeu és que els que vàren sobrar els vaig portar a la sala de profes i vàren desaparèixer en un minut. Estaven boníssims!

Estic un poc apenada perquè no hi vaig poder fer moltes fotos! Vaig estar molt ocupada supervisant-ho tot. Encara que sí que hi vàrem tenir un fotògraf oficial (F.A.). A veure si me les passa i les penjem aquí.

Us promet que intentarem repetir-ho sempre i quan m'ajudeu a la preparació i participeu.
Molts d'ànims per a la segona avaluació.

8 comentaris:

Charo Marco ha dit...

Enhorabuena por la actividad de las Saturnalia.
Los dulces tienen un aspecto maravilloso, por lo tanto el sabor debe de ser aún mejor.

Felicidades a tod@s.

Saludos

Ana Ovando ha dit...

¡Qué bien Merche! Parece que os lo pasasteis en grande. Enhorabuena a los alumni por su participación y a la profesora por su iniciativa.

Anònim ha dit...

Hola!! Ja puc escriure... la Saturnalia va esar molt bé a veure si repetim una altre festa com aquella o una altre no passa res..con tal de fer festes

Anònim ha dit...

Profe, anada que no tens morro ni res! Noltros aquí tots matats i tú que tens a ne's de batxiller mimats que no hi poden estar més! Se'n van d'excursió, festes de Saturnàlia... Quan no celebrem lo de l'any nou amb noltros... te farem sa creu! jajaja es broma Merche, que així ses classes se fan molt més divertides.


AfrOdita* X.B.

Unknown ha dit...

Hola, Merche, ¡pero qué buena pinta tiene el blog y el wiki!
Enhorabuena por la iniciativa y a continuarla. Pero cuidadín, ya sabes lo adictivo que es. Ya te he suscrito por lo que te seguiré leyendo.

Anònim ha dit...

JO venia a mirar es famós comentari des desorde de classe.. i m'he quedat amb ses ganes... :(

Vaja...

Sa festa melassa però falten moltes fotos...!!

Fins demà!

Anònim ha dit...

J a he trobat es comentari de la classe i me pareix bé.. No sé qui l'ha pogut escriure però està molt ben redactat... ¬¬'


Catalina Coll i Pons

Anònim ha dit...

Quina pena que no hi fos per lo de la Saturnalia,pareix que vos ho passareu bé.

Per fi he pogut entrar i escriure...
Bé,ves penjant cosetes tipo el qüestionari i aquestes coses.

Fins demà!

Mar Coll