dimecres, 21 de febrer del 2007

Publicitat i cultura clàssica

Hem començat un nou apartat del wiki dins de Cultura clàssica sobre la relació que hi podem trobar del món clàssic amb la publicitat. De moment l'hem col.locat dins de l'apartat que estavem treballant de mitologia. Sembla que la idea ha tingut una bona acollida perquè a una classe ja hi ha gent que ha trobat tres referències clàssiques. Augure que els resultats seran molt bons perquè les idees que tenen els meus clàssics de quart són molt bones.

Des de aquí vull donar públicament les gràcies als meus alumnes de primer de batxillerat i especialment als de quart que han participat activament fent comentaris al blog i elaborant materials al wiki. Ja us vaig dir que m'avaluarien a mi per la vostra feina perquè estava fent un curs que ja ha terminat, no obstant això nosaltres continuarem a la blogosfera i a la wikisfera, no us pareix?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

De res Merche per lo de les gràcies! jeje. Sa veritat és que m'ha agradat molt fer la feina del wiki, és bastant entretengut i queda molt xulo.
Amb lo dels anuncis no sé ni per on començar, hi ha tantes coses...
I res, només queda dir que no importaria fer cap examen, però si no hi ha més remei...

Nysha C.Clàssica

Anònim ha dit...

Bueno no volies un comentari jo t'ho faig, facilment.
Perdona supós que t'has equivocat perqué domés hi ha bones pensadores.
Bé que te vagi bé la puntuació i a continuar s'ha dit!

Anònim ha dit...

a veure quan ens contes la nota que t´han posat!
a jo em pareix molt bé! es molt interessant aixo del wiki i esta quedant bastant bé, encara que quedin moltes coses per arreglar i polir...

Anònim ha dit...

mmmmm.... que sepas que queremos mas merito,y ademas,nos podrias invitirar un dia a algo,ya que nosotros somos los que hacemos el trabajo sucio,o tambien podriamos hacer otra vez galletas,que estaban muy ricas y tengo hambre a estas horas.

vueno,gracias por atribuirnos meritos!que nos los mereciamos!!!!

tesankh