dimecres, 21 de març del 2007

Altra versió de l'Èdip rei

La setmana passada per fi vàrem anar a veure les obres de teatre clàssic. Hi va haver opinions per a tots els gustos: a uns els va agradar més la tragèdia i a altres la comèdia. Va ser un dia diferent i ens ho passarem molt bé. Hem trobat altra versió de l'Èdip rei protagonitzada per vegetals; a veure que us pareix. Us adverteix que hi ha alguna escena que pot ferir la sensibilitat de les vostres joves ments. Ja ens contareu que us sembla.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Merche!!! esper que publiquis aquest comentari jeje ses obres que vam anar a veure la setmana pasada van estar molt bé però millor sa de llatí que no sa de grec però es llibre de grec era millor que és de llatí. bueno ja no me extendiré més... per cert podries possar algo de sa pel.lícula que hem d'anar a veure es divendres que ve.

malcaraz ha dit...

Sempre publique els comentaris. Recordeu que heu de deixar de ser anònims. No fas comentari del vídeo d'Èdip i els vegetals, que et pareix aquesta versió? La veritat que sí que hauria de posar un post sobre la peli dels 300 que anirem a veure; els teus desitjos són ordres: sic sit.

Anònim ha dit...

Hola Merche!!!
Les obres varen estar xules, personalment me va agradar més la d'Edip, però amb l'altre vaig riure...
Ah i molt bo el vídeo dels vegetals jajajaja
Per cert, dissabte vaig anar a veure 300 i me va agradar moltissim, molt guapa sa peli (mem quan vorem Hércules a classe)
i gràcies per lo de ses fotcòpies de llatí, me feia moltes ganes.
Això és tot, ja mos vorem

Nysha
c.classica