dijous, 8 de març del 2007

Oposicions de llatí i grec a València!

Per fi han tret (els sindicats) la distribució de places per especialitats d'oposicions a València per al 2007. Més d'un pensava com jo que no hi haurien places de clàssiques, almenys de llatí, per al 2007, però estava molt equivocada. De moment, la proposta diu que hi ha deu places de llatí i deu de grec per a la Comunitat Valenciana. A més a més tenim les vint places de llatí i vint més de grec a Catalunya. A les Illes Balears no hi hauran places per clàssiques. La resta de comunitats sembla que està esperant a que es publique el nou decret que regularà les oposicions per treure les ofertes d'ocupació.

Hi ha moltes novetats pel que fa a anys anteriors: la primera i més important és que les proves no seran de caràcter eliminatori, amb la qual cosa tothom farà la tancada. En segon lloc no hi haurà exercici de caràcter pràctic així que sembla que enguany no tindrem sospreses en els autors a traduir. Per últim sembla que no es podrà substituir la part de la programació per l'informe que el MEC presentava com a opcional. Per cert, no oblidem el nou tema d'oposicions, el 69.

A les webs d'alguns sindicats ja s'apunta com a data del primer examen el dia 25 de juny, fins i tot a les oposicions de Catalunya, que els darrers anys començaven al mes de maig.

Des d'ací vull donar molts d'ànims a tots els professors interins que com jo preparen oposicions i necessiten creure que aconseguir una plaça és possible. Esperem que aquest any sigui el nostre.

11 comentaris:

Ana Ovando ha dit...

Mucha suerte, Merche. Seguro que éste es tu año. ¿Vas a presentarte en las dos comunidades o vuelves a casa aunque no sea Navidad? De cualquier modo, estoy convencida de que lo vas a hacer muy bien. Muchos ánimos, que lo que queda se hace muy, muy largo, y los vas a necesitar.

Ana Ovando ha dit...

Se me olvidaba, ¿Vas a poner tu mapa en el blog? Ya te he visto en el mapa de los clásicos.

sergi ha dit...

Ànims!wala

Anònim ha dit...

molts d´ànims a na Merche i a na Rakel!, sper k l´estudi no sels hi faci massa pesat!! molta sort! LaUrEtA...

malcaraz ha dit...

Moltes gràcies a tots pels ànims!Ara he de concienciar-me per seure en serio a estudiar. Ja tindreu noticies de com em va l'estudi

Anònim ha dit...

sort a ses dues! :)

Anònim ha dit...

Merchee! jo no vull que te'n vagis! per bé, si has d'estar millor! Bé molta sort i estudia moltissim que te jo ara ja he acabat tots es exàmens meys es de cultura clàssica, així que 'estaremos las dos estudiando) jajaja enga un beso i que te vagi benissim!


xiSQuis*!

Anònim ha dit...

Merche venga! que tu pots!!
A mem si despres mos ensenyes llatí als de cultura clàssica que jo en vull aprendre!
Venga, ànims!

Nysha

malcaraz ha dit...

Nysha m'ha proposat una cosa que tenia en ment des de fa temps: ensenyar als Clàssics de quart un poc de llatí. Els teus desitjos són ordres per a mi. Ja estic pensant un parell de cosetes per a la pròxima setmana.

malcaraz ha dit...

¡Hola de nuevo Ana! Respecto a las opos mi intención era presentarme en Baleares pero como ves parece que no hay plazas. También tenía en mente ir a Cataluña pero me temo que este año coincidirán con las de Valencia y prefiero la terreta en caso de que coincidan. Aunque la verdad no se puede decir que me vea con muchas posibilidades, pues sigo sin poder concentrarme en el asunto.
Por cierto voy a intentar poner el mapa de tagzania en el blog como veo que habéis hecho algunos.

Anònim ha dit...

Hola!Bueno merche y raquel, que tengáis mucha suerte en las oposiciones haber si las aprobais y os quedais kon nosotros eh?¿?Raquel no te vayas kedate!!k las notas kontigo han ido bien!!!jejeje weno merche tu tp e?¿?¿k este año apruebo el latin!bueno esperamos la salida extraescolar del viernes 30 vereis k alumnos mas enrollados los de 1o d batx.
Un beso kuidaos!!!!
....SaRA.....