dilluns, 28 de maig del 2007

Tarraco Viva

La setmana passada el departament de clàssiques va volar cap a la Península amb l'objectiu d'assistir a Tarraco Viva, lloc on s'hi troben, durant uns dies, les cultures grega, romana i ibera.
L'odissea del viatge va ser recompensada per l'experiència viscuda a Tarragona. Vàrem tenir l'agenda molt completa i encara així ens hi quedaren coses per veure.

Assistírem a una demostració sobre l'organització, composició i funcionament d'un campament romà; passejarem per les tabernae del Camp de Mart on es podia comprar qualsevol cosa relacionada amb el món clàssic: mosaics, tablilles de cera per escriure, calligae, joies, samarretes, escuts... fins i tot hi havia l'opció de sentir-se com un vertader legionari.

Descarregarem molta adrenalina i delectarem molt més la vista amb l'espectacle dels gladiadors, i si no comproveu-ho vosaltres mateixos.

Fins i tot, ens va donar temps a fer un poc els frikis. Fa poc que he descobert aquesta paraula i ara veig que sóc una autèntica friki i jo sense saber-ho. Però la que sí és una vertadera friki es na Raquel, no? Vinga, feu comentaris a favor de quina de les dues profes és la més friki: Raquel en la biga o Merche representant la Caperula.

9 comentaris:

Luis Inclán García-Robés ha dit...

Es veu que va ser d'allò més entretingut i divertit! M'alegro per vosaltres.
A veure si alguna vegada hi puc anar!
Ah! Frikis, les dues (en el bon sentit, clar!)
Salutacions.
Lluís.

Ana Ovando ha dit...

Pues si eso es ser friki, me apunto. No puedo votar por ninguna porque me parece que en nuestro caso, la cosa no tiene mucho remedio (a mucha honra, jajaja).
Me encantó encontraros en Tarraco y supongo por las fotos que os lo pasasteis genial. Nos encontramos allí el próximo año.

Anònim ha dit...

Veig que les professores de Llatí i Grec us ho passau d'allò més bé. Us veurem aviat en el Coliseu de gladiadores o en el Partenó de sacerdotesses?
Esperam, impacients, la vostra següent aventura.

Anònim ha dit...

Crec que la foto en la biga ja me fa prou mereixedora del títol de friki d´honor del departament, tanmateix estic disposta a compartir el nomenament amb Merche. Ara, toca preparar una altra...

Anònim ha dit...

Hola, sóc Eto, company de classe de Raquel durant "aquellos maravillosos años" de carrera. Sols volia dir que m'assombra el nivell de frikesa al que ha arribat amb fotos com aquesta, realment admirable! I després el friki era jo...

Anònim ha dit...

Hola!!pues dificil elección la verdad....porque creo k sois igual de frikis jajajaj pero bueno creo k nuestra clase se puede unir a vosotras!(solo para que no os sintáis solas) Besitos SaRA

malcaraz ha dit...

Gràcies a tots pels comentaris, però aquí "nadie se moja". Ningú vol dir qui de les dos és més friki. La proposta de vestir-nos de gladiadores em sembla prou atractiva, però haurà de ser pel curs que ve perquè ara estem molt liades.

Anònim ha dit...

Hola!
A la fi aconseguesc entrar...
He de confessar que no m'esperava aquestes coses tan freaks de cap de les dues,però no votaré a favor de cap,que si ho faig, la que no se'n dugui el vot se posarà "depre",ja que el meu vot val molt,que sóc súper friki.
A mem si l'any que ve hi anam tots junts.

Mar

Anònim ha dit...

jo vos vot igual de frikis totes dues.