dilluns, 16 de juliol del 2007

Carpe diem


Fa dies que semble una marmota dormint. Crec que ara estic recuperant totes les hores de son que tenia pendents de les darreres setmanes. Açò d'haver de fer mil i una coses en apenes un mes m'ha deixat realment feta pols.
Hi ha novetats: per fi he aprovat unes oposicions!... Després d'haver-me presentat ja unes quantes vegades (i no dic el nombre perquè comencen a ser-ne moltes), finalment he aconseguit per primera vegada estar entre la llista d'aprovats. No obstant això no em servirà absolutament per res perquè hi havia 10 places i jo no estic entre les 10 millors notes, la qual cosa vol dir que estic aprovada però suspesa. Tampoc ha tingut sort na Raquel amb els resultats. Sembla que no era l'any de cap de les dues.
Personalment estic contenta, aquest any m'ho he passat molt bé amb el blog, el wiki i preparant els tallers per les meues úniques sis hores d'horari de clàssiques i és el que vaig intentar transmetre a la meua exposició oral de les opos.
Així que l'any que ve torne a les Illes, amb molt de gus. El que em fa més pena és que segurament no podré fer classe de clàssiques, així que ja vorem què passa amb el blog.

Ja veieu que els profes també hem de patir amb els estudis per aconseguir el que volem.

Ara a descansar i ja vorem què passa l'any que ve. CARPE DIEM!

3 comentaris:

Luis Inclán García-Robés ha dit...

Mercé,
he estat dubtant si donar-te l'enhorabona o no... Pero sí! Enhorabona! Llàstima, no?
Una altra vegada serà. Confio que et tornem a veure per la blogosfera el curs vinent: no es pot deixar perdre una tasca com la que has fet enguany.
Que tinguis molta sort i bon estiu.
Lluís.

Anònim ha dit...

Hola Merche!

Bueno...otro año se...por o menos has aprobado no? piensa que es la vez que mejor te ha ido, el año que viene ya estaras entre las diez mejores!

pues eso, que carpe diem!

Neckbeth

Ana Ovando ha dit...

De lo que no hay duda es de que eres una profesora fantástica. Siento que sólo hubiera diez plazas, seguro que el año próximo tienes más suerte. Por lo menos ya sabes que estás en el mejor de los caminos.
Espero que pases un buen verano y te sigamos leyendo en la red.