dijous, 9 d’agost del 2007

Vacances

Sembla que les vacances són molt llargues però no; ja estem a la segona setmana d'agost. Volia posar-me al dia amb el blog però tenia una gran necessitat de desconnectar així que he estat uns dies de viatge veient moltes ciutats espanyoles que fins ara no havia vist. Realment no fa falta anar a l'estranger per poder gaudir de vertaderes meravelles.

Encara que l'objectiu principal era fugir de la calor del Mediterrani també he pogut fer un poc de turisme clàssic. De tot el que he vist he de destacar les termes de Gijón i per suposat l'aqueducte de Segovia, del qual em vaig quedar meravellada perquè verdaderament és impressionant.


I en tornar a València les profes més frikis del Berenguer ens hi vam reunir per veure al teatre Romà de Sagunt el musical "Antígona tiene un plan". Es tracta d'una particular i original obra sobre Antígona que em va recordar molt la peli d'Hércules de Disney; així, encara que hi va haver algunes coses que hauria de consultar per comprovar la seua veracitat, ens hi ho vam passar molt bé.

Bé, ja queda menys per saber a quin institut estarem l'any que ve. Comencen els nervis i les cavil.lacions típiques d'aquesta època.

Què bé que estic de vacances!

6 comentaris:

Ana Ovando ha dit...

Estuve también el miércoles en Sagunt. Siento no haberte visto entre la cantidad de gente que había, me hubiera alegrado muchísimo.
Es curioso que nuestro comentario sobre la obra fue exactamente el mismo: relacionarlo con Disney, por su forma de adapatar el mito (de buenos y malos), por los guiños al público, por las continuas referencias musicales ("momento rap", "momento country", "momento Superstar"....). Por lo demás, la obra me gustó, salí agotada de todo el baile que vi en escena (una ya no imagina que se puede bailar tanto rato y tan bien).
A ver si la próxima vez que vienes por aquí avisas y podemos vernos.
Un beso.

Anònim ha dit...

Hola Merche!!Al final no seras nuestra profe el año k viene¿?¿Te has cortado el pelo¿?¡Es que lo parece y te queda bien asi como lo llevas en las fotos!Bueno haber si me agregais a mi tambien!!xx.sara_xx@hotmail.com
__BeXiiToss__

Sara

malcaraz ha dit...

Pues ya me ha crecido mucho el pelo; me lo corté el día de la comida vuestra de fin de curso. No sñé a qué te refieres con lo de agregarte, pero me parece bien. A alumnas como tú que hasta en verano se pasan por aquí no les puedo negar nada. Lo de ser o no vuestra profe aún no es seguro pero lo más probable es que no. Ya os cuento.

malcaraz ha dit...

Como siempre Ana eres la primera en comentar. La verdad es que fui de casualidad a la obra. Vine de un viaje y ahora estoy de visita en el pueblo. Hubiera estado bien vernos; me hubiera gustado, la verdad. Siempre tienes cosas buenas que decirme. Lo tendré en cuenta para la próxima.
Saludos.

Anònim ha dit...

hola merche!! que tal s'estiu? veig que t'ho pases bé de vacances... besos

malcaraz ha dit...

Hola Magda, encara que no sñe si es Nicolau o Gual. L'estiu va bé, però ja s'acaba, quina pena. Falten pocs dies per tornar, ens veurem per l'institut? espere que sí. petonets