dijous, 11 d’octubre del 2007

Curs: Tallers de Cultura Clàssica

Estem d'enhorabona! He aconseguit que s'oferte al CEP d'Inca un curs sobre Tallers de Cultura Clàssica, que a mi tant m'agraden. Tenint en compte que l'oferta per professors de clàssiques no és molt abundant a les illes, (als darrers tres anys he fet només un curs ofertat pel CEP a Mallorca) on he aconseguit que vinguen des de València en Juanvi i na Conxa, membres de Ludere et discere, per mostrar què és el que es fa a València. Jo també participaré mostrant alguns dels tallers que amb molta il.lusió i modestament he fet a classe. Intentaré fer-ho el millor que puga.
La idea es que es comence a fer feina i poder arribar a fer amb el temps un intercanvi de materials entre professors i també una trobada dels alumnes perquè puguen participar als tallers.

Ara falta que el curs agrade i que els professors s'apunten.

3 comentaris:

Amparo Moreno ha dit...

Es estupendo que tengáis este curso.
Seguro que a los compañeros les encanta y conseguís animarlos a trabajar utilizando los talleres como instrumentos didácticos.
Mucha suerte, verás que todo sale muy bien y ya sabes....ludere et discere!

Besos

malcaraz ha dit...

Muchas gracias por tus ánimos. La verdad es que aquí la gente es bastante perezosa para hacer cursos. Yo creo que éste realmente es interesante. Por cierto, en parte tu has sido la musa inspiradora de que yo empezara a hacer talleres en clase y, de hecho, mi intervención en el curso la realizaré tomando como guía tus siempre acertadas propuestas.

Unknown ha dit...

Felicidades por el curso. Te veo en las próximas jornadas de Sagunto dándonos una ponencia magistral y compartiendo tus talleres con todos los demás.