dimecres, 7 de novembre del 2007

Blogs solidaris

Amb moltes ganes torne a escriure en el meu estimat blog, que tinc un poc abandonat perquè porte moltes coses entre mans, entre elles la creació d'un altre blog per als meus alumnes de castellà de segon de batxillerat (realment la blogosfera enganxa).


No sé perquè però normalment no acostume a continuar els missatges que s'han de retornar però aquesta vegada la ocasió mereix la pena. el meu company Isra m'ha inclós entre els seus blogs solidaris. He d'admetre que em vaig emocionar molt amb aquesta nominació.

Així doncs ara continuaré aquest meme solidari d'Isra repetint les regles i nomenant els meus blogs solidaris.

REGLES:
  • Nominar a set persone que consideris que tenen blogs solidaris i enviar un correu electrònic a aquestes persones perquè sàpiguen que han estat premiats.

  • Els premiats hauran d'entregar el premi a set bloggers a la seua elecció.

  • Els premiats hauran de publicar un post al seu blog; col.locar la imatge del blog solidari és opcional.

Els meus NOMINATS són:

  • En primer lloc no tenc cap dubte de nominar a Voces griegas de Ana Ovando, gràcies a la qual jo vaig entrar a la blogosfera.

  • Doceo et disco de Luis Inclán, perquè em va ajudar a muntar la Caperula rubra l'any passat.

  • De re coquinaria, perquè em va despertar l'interés per la cuina romana i gràcies a la qual vaig muntar els tallers de cuina l'any passat.

  • Los Sueños de Hermes, perquè des de la distància em fa sentir més a prop de la comunitat de profes de clàssiques.

  • La llama de Vesta, perquè he seguit molt a prop les seues aplicacions didàctiques.

  • A la meua excompi Raquel perquè continue la seua feina amb Hemeroskopeion.

  • I per últim a Isra amb Cruzando la Laguna Estigia, perquè sempre em fa riure amb les seues aventures a classe i perquè és un sol.

En conclusió, gràcies a tots aquells que des de la distància m'han ajudat a fer coses que des de aquí em seria totalment impossible.

6 comentaris:

Charo Marco ha dit...

Muchas gracias por tu nominación. Me alegra pensar que el blog es útil.

Saludos

Amparo Moreno ha dit...

Muchas gracias por incluirme en esta lista de blogs solidarios. Me siento muy halagada. Y que sepas que yo también te sigo en tus estupendas actividades.

Besos

Unknown ha dit...

gracias por renominarme Y que te vaya bien con ese segundo blog.

Ana Ovando ha dit...

Merche, muchas gracias por tu nominación y enhorabuena por el merecido premio. Siempre aprendemos muchísimo de tus experiencias con alumnos. Gracias a la Red hemos podido "poner un puente hasta Mallorca", como en la canción.
¿Nos veremos en Sagunt? Espero que sí.

malcaraz ha dit...

Muchas gracias a todos por responderme tan rápido. Es gratificante abrir el blog y encontrar un montón de comentarios que publicar. Nos vemos todos en Sagunto.

Luis Inclán García-Robés ha dit...

Mercedes:
Me ha alegrado mucho conocerte. Y gracias por tu nominación, que no había visto antes de ir a Sagunt: te lo hubiera gradecido en persona.
Espero que tengamos más ocasiones de vernos y hablar.
Saludos.
Luis.