dilluns, 12 de novembre del 2007

V Jornades de Cultura Clàssica

Avui tornem a la feina després d'haver fet un viatge ràpid a la península. No m'agrada gens fer viatges d'aquesta manera (he estat fora de les illes menys de 40 hores!), però realment ha valgut la pena assistir a les V jornades de Cultura Clàssica. Ara Nàutica m'inspira per escriure les impressions de la trobada.
En primer lloc em va fer molta il.lusió trobar-me amb els chironians, alguns ja coneguts personalment (Ana, Isra, Juanvi,...) i també conèixer en persona a d'altres amb els que ja havia parlat a la blogosfera (Lluís, Amparo, Antonio...). També vaig veure a alguns companys de la Universitat que feia molt de temps que no veia i com no a altres companyeres amb les que vaig assistir i que estime molt (Ana, Noelia i Raquel).
La jornada va complir les meues expectatives: vaig recordar les utilitats del moodle per l'educació a distància, vaig gaudir (i suar!)molt al taller de dances gregues i, a més a més, el colofó de la conferència en llatí de Luigi Miraglia va ser impressionant; encara que pensava que no m'enteraria de res, em vaig riure de les anècdotes que va contar dels seus alumnes i ens va demostrar que el métode Orberg realment dóna molts bons resultats.
Em vaig quedar amb les ganes d'anar al dinar romà. És el meu compte pendent per l'any que bé.
He de felicilitar a Juanvi Santa Isabel i a tot l'equip del CEFIRE de Sagunt per la organització d'aquestes jornades. ¿Quan ens hi podem apuntar a les VI Jornades?

3 comentaris:

Montse ha dit...

Por lo visto lo pasaste muy bien^^
Nos tienes que enseñar esas danzas que aprendiste, ya que cuando improvisamos somos bastante malos jajaja

Yo no me enteraria de nada en latin =/

Besos

Unknown ha dit...

Ey Merche! Ens has d'ensenyar com son aquestes dances gregues que fan gaudir i suar! Jajaja

I parlans de les anecdotes aquestes!

Adeu!

Gonzalo García ha dit...

Benvolguts, us escric aquí perquè no trobo adreça de contacte. Voldria saber de qui és la traducció en vers del mite d'Aracne (VI 1-145) que teniu reproduïda al wikieureka. L'he enllaçat desde el meu bloc de literatura infantil (http://darabuccatala.wordpress.com) i voldria completar la dada.

Si preferiu de respondre per correu: darabuc (arrova) gmail (punt) com

Gràcies,

Gonzalo