dimarts, 18 de desembre del 2007

Curs Tallers de Cultura Clàssica

Al mes de Novembre es varen realitzar les dues primeres sessions del curs de Tallers de Cultura Clàssica al CEP d'Inca, del qual ja hi varem parlar aquí fa uns mesos. En principi havien matriculades més persones de les que hi podien assistir però finalment el grup d'assistents va ser un poc més petit (16 persones). No obstant això estem d'enhorabona ja que poder arribar a fer un curs de clàssiques a les Illes veritablement és per festejar-lo.
Els assistents eren d'especialitats diferents, entre elles de clàssiques, encara que gairebé tothom impartia la materia de Cultura Clàssica. A la primera jornada es varem mostrar les diferents possibilitats i materials per fer tallers a la illa i fora d'illa i es va mostrar la meua experiència amb la realització d'un taller de ceràmica. La segona sessió va ser més dolça amb la posada en pràctica d'un taller de cuina romana que va ser tot un èxit, tant per l'interés dels participants com pels resultats obtinguts a les receptes.
El menú constava de: pa àzim, moretum, pastís de poma torrada, bescuit romà, garum (dues receptes diferents) i epyritum (dues receptes). Els convidats que no varen participar al taller però varen tastar el menu varen quedar sorpresos amb els sabors.

Aquí hi prodreu veure en breu una mostra dels resultats.