diumenge, 20 de gener del 2008

Hermes viatja a les Gimnèsies


Com m'ha passat de ràpida la setmana? I encara no he parlat del cap de setmana clàssic que es va viure al CEP d'Inca la setmana passada gràcies a Hermes. Els seus emisaris van realitzar un vertader periple per arribar a Inca, encara que semblaven molt contents el divendres, supose que perquè s'havien embarcat en la ciutat d'una companya molt especial, Hemeroskopeion per arribar a Maiorica i mostrar-nos als assistents del curs de Tallers de Cultura Classica una petita part del que es fa a Sagunt.
Va ser un cap de setmana intensiu, però molt profitós. Tots els membres del CEP d'Inca quedaren meravellats en veure l'exposició de materials que van preparar en Juanvi i na Conxa pel curset, fins i tot vam tenir més clients dels esperats a la vesprada.
El divendres Conxa ens va fer una petita introducció a l'estètica romana i després vam practicar un poc elaborant ungüents i fragàncies.

Al matí del dissabte en Juanvi ens va despertar amb un curiós despertador que utilitzava Plató per alçar els seus alumnes de l'Acadèmia. La sessió va ser intensiva, no vam fer descans en tres hores!, però semblava que ningú volia perdre's les explicacions del McGyver de les reproduccions d'època clàssica. Personalment se me feia la boca aigua de veure tots els materials que ens varen portar i pel meu cap em passaven idees de futures aplicacions a l'aula.
A més a més vam tenir temps de visitar la ciutat romana de Pol.lentia i fins i tot de descobrir una possible calçada romana!
Encara no sé com ho va fer en Juanvi per publicar el seu post a Los sueños de Hermes el dia d'abans de sortir cap a Mallorca i també el dia 16. Pensava que no podria tenir temps suficient per posar un post que ens informara, com és habitual, de les novetats referents al món clàssic, però veritablement vaig subestimar al gran Hermes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Puc dir que estic molt orgullós de comptar amb una professora amb tanta il·lusió per treballar pel món clàssic. Pots comptar amb Hermes i els seus fidels pel que necessites.
Zeus us recompensarà per la vostra hospitalitat!

Conxa ha dit...

Com Juanvi (encara que una miqueta tard) he de dir que la il·lusió que poses en tot el que fas s'encomana i per això hi havia tanta clientela divendres de vesprada i dissabte: uns autèntics herois!Moltes gràcies per la vostra amabilitat i... Valete omnes!

malcaraz ha dit...

Moltes gràcies a vosaltres per venir i per la vostra companyia. Jo vaig disfrutar i aprendre moltíssim amb la vostra companyia. El diumenge vaig tornar a Pol.lèntia amb Raquel i vaig posar en pràctica els coneixements que vaig aprendre el divendres. L´únic perillós és que el meu cap ja està maquinant fer coses a partir de la vostra visita. Sóc una petita versió de Macgyver en femení deixeble del gran Hermes i de la magistra Conxa. De major vull ser com vosaltres! Mille basia ex Maiorica

ainaa! ha dit...

hola merche! ja tenc gmail=)=)


una besadaa!