dimecres, 16 d’abril del 2008

Ludi

Aquesta setmana estic especialment trista. Han començat els Ludi Saguntini i finalment no hem pogut assistir als tallers i a les representacions que es fan a Sagunt, ciutat que des de petita veig des de la terrassa de la meua casa valenciana. I el pitjor és que no se si hi podré anar en un futur. Veritablement: ceterum censeo Theatrum Saguntinum non esse delendum!

Nosaltres ens haguerem de conformar amb les representacions que es van fer el passat dilluns 7 d'abril al teatre la Salle de Palma. L'escenificació de totes dues obres va decebre tant a professors com a alumnes. En la Helena vam veure un Menelau massa informal i semblava que estava fent més una comèdia que una tragèdia, el cor va tenir un paper irrellevant... A la comèdia, almenys vam somriure de forma tímida. Encara que els actors semblaven molt joves i supose que la intenció era bona, crec que no van aconseguir transmetre el que eren una veritable tragèdia i comèdia gregues. Altres anys han estat molt millor.

Canviant de tema, millor dit de ludi, els meus clàssics de tercer em demanen les fotos de la jornada de jocs grecorromans que varem fer el darrer dia abans de les vacances. Sembla que Morfeo s'havia apoderat de mi perquè havia oblidat posar-les. Va ser una hora divertida; jugarem a: nuces, talus, orbis, turbo, loculus arquimedius, joc de la delta, etc.