dimarts, 10 de juny del 2008

L'Olimp del Berenguer

Arriba el moment de les despedides però no podem fer-ho sense mostrar-vos el meu Olimp particular: l'Olimp del Berenguer. Crec que és millor veure els meus petits déus, ja que sobren les paraules.

3 comentaris:

xavi ha dit...

Holaaaaaa!!!! xd que tal???? quina pasada ses fotos. XD. jo no he quedat massa be com sempre, pero buenooo XD. Y aqueixa musica???? mas de dir quina es porfa. :)queda super be.Entre sa musica i ses fotos casi me pos a plorar :( jeje. bueno, esper que no deixis de escriure a nes blog que cada dia vaig a mirarlo i si no hi ha res me pega depre. XD. i... a si!!! es maremagnum a estat una pasada, es molt divertit, esper l´any qui be tornari a jugar. Bueno profe,ja te dire coses de lo de pol·lentia. Mas de donar es teu msn eeeeee axi xerram i axo,XD, enga adeeeeeewwww.

Luis Inclán García-Robés ha dit...

He disfrutat molt veient les fotos! Enhorabona per aquesta activitat: es veu que tothom s'ho ha passat d'allò més bé.
Que tinguis un bon estiu!
Lluís.

malcaraz ha dit...

Veritablement estem tots molt guapos i ens ho vam passar superbé. No sé si en tornaré a tenir uns alumnes tan divins com aquestos. Pel que fa a la música és Enya i la cançó és Adiemus, surt al costat de les fotos. De segur que la trobes a l'emule o a l'Ares