dilluns, 21 de juliol del 2008

GRATIAS OMNIBUS AGO

Sembla que ha arribat el moment de dir adéu a les Gimnèsies. I encara que no serà un adéu definitiu, veritablement enyoraré ses Illes i la gent que deixe allà. No obstant això crec que el motiu pel qual les abandone laboralment és de prou pes per fer-ho, ja que, per fi HE APROVAT LES OPOSICIONS amb plaça! Ha estat un camí difícil, dur i esgotador però, després de unes quantes vegades, finalment ho he aconseguit.


La meua felicitat és molt gran, encara que no plena, ja que hi ha companys que s'ho mereixen tant o més que jo i no tenen plaça, i això que s'han quedat desertes 4 de les 10 places convocades. Molts ànims per a tots! Per altra banda he felicitar a tots els aprovats i especialment a la meua estimada Hemeroskopeion (ja et pots anar preparant per fer un curs intensiu de MacGyver el curs vinent!)
Per últim, vull donar les gràcies a tots els que han cregut en mi i m'han animat i recolzat tots aquests anys: familiars, amics, companys de feina, companys virtuals de la blogosfera i especialment a la meua cicerone en la pro
fessió, la que va ser la meua professora de llatí a l'institut, i actualment companya i amiga, i també al Guardià de la Osa que sempre cuida de les coses minúscules.

GRATIAS VOBIS AGO!

Eureka tornarà al setembre des de la Comunitat Valenciana

Bones vacances!

N.B. Per cert, la foto dels soldats del post anterior és de l'IES Fernando Zobel de la ciutat de Conca. Sembla que finalment no hauré de renunciar al mar i em quedaré a la terreta.

9 comentaris:

Luis Inclán García-Robés ha dit...

L'enhorabona més sincera! T'ho mereixes. On et trobarem el curs vinent? Sigui on sigui, 'Eureka' sempre hi serà, oi?
Que passis unes vacances ben tranquiles... i merescudes.
Salutacions.
Lluís.

Ana Ovando ha dit...

Enhorabuena, es una noticia fantástica. Ahora será más fácil encontrarnos en alguna de las actividades clásicas de por aquí.

Anònim ha dit...

Enhorabona, xiqueta. T´ho mereixes molt i tots els que et coneguem ho sabem. Ara només falta que em poses les piles per a ser una bona aprenent de MacGyver.

Una besadeta ben forta

malcaraz ha dit...

Moltes gràcies a tots! Veritablement crec que el meu aprovat és en gran part a tots vosaltres que sempre heu estat ahí fent comentaris i donant recolzament a la meua feina.
Clar que es trobarem en activitats clàssiques Ana; ja saps que m'apunte a tot. Estic contenta per l'aprovat però sobre tot perquè ara podré viure de més a prop tot el que fan els clàssics sense fronteres, dels quals em sent part.

Charo Marco ha dit...

Muchas felicidades, es una gran noticia.
Me alegro mucho.

Buen verano.
Un abrazo

malcaraz ha dit...

Moltes gràcies Charo i Lluís per les vostres felicitacions. La veritat és que encara no m'he fet a la idea del canvi. A veure on m'envien aquest any. Bon estiu per vosaltres també. Carregarem les piles pel curs que ve.

Amparo Moreno ha dit...

Enhorabuena!!
Ahora a descansar, que te lo has ganado y bien!
Feliz verano

Javi ha dit...

Merche, al fin!!!!!

Muchísimas felicidades. Te lo mereces no, te lo merecías desde hace muchísimo tiempo. Ya me contarás qué coges el año que viene.

Besos y feliz verano
Enhorabuena funcionaria

sara ha dit...

merche!!

me enteré en las recuperaciones de tu aprovado!!has tenido más suerte que yo ya que este año he de hacer sueltas de 2º...espero k te vaya bien en Valencia algún día vendré a veros(a ti y a Raqueleta)y sino venis a veranear a las islas...
mucha suerte!1

besos desde mallorca!