dilluns, 29 de setembre del 2008

Eureka desperta

Ja fa dues setmanes que va començar el curs i Eureka encara no havia despertat del seu descans. Si ja tenia clar que canviar de centre cada any no m'agradava gens, pel temps d'adaptació que suposa, ara mateixa ho estic conprovant altra vegada, i això que he tingut moltíssima sort en l'elecció de l'institut, sobre tot, perquè cada matí puc veure de cara ,quan vaig a fer feina, la fortalesa de la ciutat veïna de Sagunt, que tant de temps he enyorat.
El curs es planteja amb moltes novetats. En primer lloc intentaré aquest curs, aplicar a la meua pràctica docent allò de Ludere et discere i espere no decebre als meus petits llatinistes. Com que som privilegiats per la nostra ubicació, esperem poder anar a la Domus Baebia Saguntina en breu; demanarem als déus que ajuden a les seues cicerones en la seua preparació. A més a més podrem aprendre en primera persona les ensenyances de la divina Mercedes Madrid; de segur que la seua saviesa ens sorprendrà com de costum.
Sembla que les meues muses no m'inspirem de moment com de costum. Hauré de despertar-les ja que... les classes del curs 2008-2009 ja han començat!

9 comentaris:

Amparo Moreno ha dit...

Será un placer recibiros en la DOMUS BAEBIA.
Buen principio de curso y feliz despertar!

malcaraz ha dit...

Holaaaa Sara! Muchas gracias por tu felicitación. La verdad es que este año ha sido del todo inesperado, pero mira las cosas salen cuando menos te lo esperas. Tú sabes muy bien que este año precisamente no he podido dedicar muchas horas a mi querido latín.
Una pena que te quedaran dos (por cierto, ¿cuáles?) pero piensa que tendrás más tiempo para ir preparándote más desahogada. No dejes de estudiar en todo el año, pues lo conseguirás si te lo propones.
Raqueleta y yo te recibiremos con los brazos abiertos. Por cierto ella también aprobó.
BESITOS

Anònim ha dit...

¡Hola Merche!
pues nada que esperemos que este curso se presente bien y nos lo pasemos muy bien
el blog es muy chulo, ya iremos colgando nuestras cositas, a ver lo que hacemos.

muchos besos!

Anònim ha dit...

maestra q yo no se cmo va esto,firmo aki y au.

odar zapata 1 bachiller c

Unknown ha dit...

Hola!!! Sóc Ainhoa, de 1er de Batx. C

Res, fent els deures que ens has posat.

El blog està molt xulo, has fet coses molt guais, espere que pugam fer-ne alguna...

Bé, fins demà!!!!

Ainhoa (Callisto)

PS. Positiu per ser la primera XD

Paula González Llopis ha dit...

Merche!

Ya no te tenemos en nuestras tierras Berenguerienses T.T!

He hablado con la nueva profe de cultura clasica sobre el blog, wiki y esas cosas tan guays que haciamos. Alomejor los de tercero te hacen una visita por aqui.

Montse-Athenea y Paula-Baccus te deseamos mucha suerte :) Y que tus musas muy pronto se despierten ^^

Muchos besos mallorquines :D:D:D

malcaraz ha dit...

M'alegre que alguns dels meus nous alumnes ja s'hagen passat per aquí. Espere que la ullada per Eureka sirva per que es facin a una idea del que podriem fer aquest curs. Estic oberta a qualsevol proposta i idea. Espere que puguen aprendre junts llatí de la forma més amena i divertida possible.
Vale

malcaraz ha dit...

HOOOOOOOLA desses bessones! Quina alegria trobar-vos per aquí! La veritat és que us enyore i molt. Ja sabeu el que costa adaptar-se al nou professor i alumnes. És una pena no poder continuar feina amb els meus deus del'any passat. Espere que tot us vaja molt bé amb Nieves i que aprengueu molt de llatí. Només vull que sapigueu que he fet bona propaganda dels meus déus de l'any passat i que he animat als nous alumnes a que se passegen per ací per veure el que vareu fer l'any passat. EUREKA estara obert a vosaltres sempre que vullgueu i si en voleu fer alguna aportacio no dubteu en dir-ho.
MILLE BASIA!

Anònim ha dit...

Merche!
He sacado unos minutillos para firmarte en el blog!
Pues nada, decirte que me gusta tu asignatura y que me lo paso muy bien cuando vamos de excursion y eso. Espero que n uestro grupo gane el concurso jejeje.
Bueno un beso, shakira.