dimecres, 1 d’abril del 2009

Ego fessa sum, sed felix

Salve amici! En plena setmana dels Ludi Saguntini no pensava que tindria ganes per escriure un post perquè realment estic esgotada. No obstant això, abans d'anar-me'n a dormir volia donar la meua impressió dels meus primers ludi.
Per descompat, que no m'he decebut gens del que havia llegit, escoltat i vist a la web, i això que Helios no ens ha acompanyat dilluns i dimarts. Avui, dia de Mercuri, sí que ha estat un dia intens de participants i els ludi han pogut viure una jornada plena d'activitats a totes les zones habilitades.
Encara que estic cansada tinc una sensació de satisfacció i felicitat molt gran perquè els alumnes que ens han visitat al taller de cosmètica, on estic ajudant a la magistra Conxa que m'ha adoptat com a discipula, han aprés i s'han divertit molt i jo també, per descomptat. A més a més, avui per fi els meus alumnes del Camp, en concret Núria, Selene, Álvaro, Tamara, Miriam i Débora, han participat com a monitors dels ludi i he de dir que per a ser el seu primer any han fet la seua feina molt bé, i això ho han dit altres companys que han estat amb ells. Enhorabona per la vostra feina estimats esclaus!
Així doncs, què puc dir del què he viscut fins ara? Faria una metàfora amb el que pot sentir una fallera quan veu que s'acaben les falles, però encara queden dos dies. Així que CARPE DIEM!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

merche!!!
tenemos que decirte tus parvi alumni de 4ºC que nos lo hemos pasado muy bien los dos dias que hemos estado en la ludi. El miércoles vestidos de esclavos y todo y vistiendo a la gente de romanos. Nos divertimos mucho y aprendimos muchas cosas. Y hoy subiendo al teatro (que lo nuestro nos ha costao, y encima dos veces) a ver las obras de teatro (de la compañia que se llama como yo, la que represento Electra) y haciendo el taller de cosmetica donde vimos cosas tan chulas y nos hicimos cremas. Y tanbien luego en los ratos libres haciendo talleres en la plaza. Han sido dos dias diferentes en los que nos lo hemos pasado muy bien y nos ha encantado haber ayudado a los que estabais alli, que eran todos muy simpaticos con nosotros. ¡¡El año que viene repetimos!!
Un beso,
Selene =D

Anònim ha dit...

hola MERCHE,en estos dos días han sido fantasticos me lo he pasado genial.Ha sido una escursión inolvidable y todo gracias a ti.Desde luego me alegro mucho de haberte conocido . Espero que pases unas divertidas pascuas. besos de tu PARVUS alumno ALVARUS

malcaraz ha dit...

Me alegro mucho de que lo pasarais bien. Acabamos todos cansados pero compensa, ¿verdad? A ver si el año que viene sale mejor tiempo y sale todo aún mejor. Muchas gracias por vuestra ayuda "esclavos". Besitos y nos vemos el lunes

Anònim ha dit...

Merche,soc Laura de 4e estan molt xules les fotos,jo soc la que porta el vestit mes bonic gracies a la senyora Antonia del Pino jaja.

Fins dema.