dissabte, 21 de novembre del 2009

Matí de dissabte intens


Avui ha sigut un matí de molta feina. Sembla que m'he equivocat de dia per fer moltes coses, perquè avui és dissabte i en lloc de aprofitar per dormir unes horetes més he tingut temps per fer unes quantes coses.
En primer lloc he anat a la domus Baebia per recollir uns materials que amablement Charo, Amparo i Salva ens presten per uns dies per dur a terme un projecte del qual en breu sabreu més coses.
Després m'he passejat per la domus per tal de familiaritzar-me amb els diferents aspectes de la higiene i la cosmètica del món romà ja que és un tema que m'interessa molt i del qual hauré de parlar en un futur no molt llunyà. Mentrestant jo prenia els meus apunts arribaven a la domus alguns companys per tal d'escoltar a Carlos Cabanillas, al qual he pogut veure i escoltar personalment per primera vegada. Ha sigut molt interessant veure com ens parlava de la manera que utilitzava les TIC a les seues classes sense tenir connexió a Internet; ningú haguera dit que no ho tenia previst perquè ha captat l'interés dels seus oients sense necessitat de navegar per la red. Em va semblar molt interessant la seua reflexió d'utilitzar nous mètodes d'ensenyament (TIC, Orberg...) com a mostra de ser o no un bon docent. Veritablement un serà bó o mal professsor amb o sense TIC, amb o sense Orberg. A més a més, compartisc amb Carlos el seu afany per l'experimentació i per l'auto-aprenentatge; unes coses ixen millor que altres però cada any alumnes i sobre tot jo aprenem coses noves.
Després em vaig anar a tota màquina a la platja del Port de Sagunt on havia quedat amb uns intrèpids alumnes per tal de fer una sessió fotogràfica que ens va ocupar més de dues hores, però sembla que estavem tant a gust que no ens va importar arribar a casa a les 3 del migdia.
Aquí us deixe unes mostres de la sessió de fotos. La resta ja us les mostraré més endavant. Per cert, heu vist quines nereides més pulchrae tinc?



Sort per l'examen de dilluns parvi discipuli!

8 comentaris:

DOMUS BAEBIA ha dit...

Qué guapos!!! Tenemos muchas ganas de ver el resultado final.

Ánimo y besos

claudia ha dit...

soy claudiaaaaaa :)
que fotos mas chulas Merche! jajajaja

menos mal que nos salió un día bueno :) pasamos un rato muy divertido :)

un beeeeeeeeso :)

malcaraz ha dit...

La verdad es que lo pasamos muy bien. A ver si las fotos quedan más o menos bien porque el asunto da mucho más trabajo de lo que pensaba.
Así que ya podéis ir pensando en todas aquellas personas a las que podéis vender un calendario porque sería una pena no darle difusión a la actividad.
Muchas gracias a las dominae de la domus tanto por su ayuda como por sus ánimos. Se agradece mucho, de de verdad.

malcaraz ha dit...

Salve, Claudia! ¡Qué rápida que has sido!¿Has visto que bien habéis quedado enla foto? Si clicas sobre ella se ve mucho más nítida y te la podrás guardar en el ordenador.
A ver si con las demás fotos nos lo pasamos tan bien como en éstas.

Anònim ha dit...

Salve, Merche. Les fotos estan molt xules. Jo soc la que portava el vestit mes bonic gracies a Antonia del Pino, ja,ja

Laura 4t E

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
malcaraz ha dit...

Ja li diré jo a Antonia del Pino el que dius del vestit i voras què contenta que es posa. A vore si queda bé el calendari i ens el lleven de les mans.

Sandra Bueno ha dit...

Oyes pues el blog está muy bien, a ver cuando pones más fotos de 4º!!