dimecres, 28 de març del 2007

Anem al cine!


Divendres que ve anirem a veure la pel·lícula "300" del director Zack Snyder. Aquesta pel·lícula ens dóna una visió "hollywoodiense" de la batalla de les Termòpiles que ja hem vist a classe. Recordem que en aquesta batalla 300 espartans plantaren cara a 10.000 perses que intentaven conquerir Grècia. No ho aconseguiren, però, el seu esforç i sacrifici donà als atenesos la possibilitat de fugir de la ciutat i refugiar-se a Salamina on aconseguiren vèncer els perses i alliberar Grècia de la seua amenaça. Gràcies a aquesta batalla va nàixer la consciència nacional grega i els grecs, per primera vegada, es sentiren membres d´un mateix estat.

Divendres tindrem l´ocasió de comprovar que hi ha de cert i que de fantasia a aquesta pel·lícula. També aprofitarem la sortida per passar una vesprada temàtica sobre el mòn grec ja que anirem a dinar al restaurant El Greco. Esperem que tots disfrutem del dinar i que no ens quedem dormits mirant la pel·lícula.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a todos/as!Pues la verdad es que la ''excursión''estuvo super bien, creo que todos nos lo pasamos bien!La comida estupenda y la peli wai aunque con efectos especiales....Bueno haber si se repite! Sara

Luis Inclán García-Robés ha dit...

Benvolgut 'malcaraz',
m'alegra molt l'èxit obtingut amb la representació de 'Caperula Rubra'.
Precisamen ahir vaig veure que també l'havien representat a València. Mira el següent escrit, si no l'has vist ja:
http://caliopeausiasmanises.blogspot.com/2007/04/caperula-rubra.html

Sobre el llibre on surt la 'Caperula', jo el tinc. Com que no és gaire llarg, si em dius la teva adreça et puc remetre una fotocòpia. El meu e-mail el pots trobar al perfil del meu blog.
Salutacions i bones vacances.
Lluís.

malcaraz ha dit...

Disculpa el retard però no he mirat el blog en totes les vacances. Moltes gràcies per contestar i pel teu oferiment de remetre'm una fotocòpia. T'enviaré un mail el més aviat possible. Ens llegim a la blogosfera