dimecres, 11 de juliol del 2007

Taulers de jocs a Cultura Clàssica

Ja vaig fer referència al taller de confecció de taulers de jocs grecorromans que haviem fet a Cultura Clàssica. L'experiment ens va sortir prou bé. Vam utilitzar una pasta alternativa a l'argila pensant què no embrutaria tant l'aula; veritablement no vam embrutar-la però la seua olor ens hi va quedar aferrada a les mans durant uns dies. Hi havia vàries possibilitats per fer els taulers; finalment tots els tipus de taulers proposats es van realitzar així que tenim mostres del duplum molendinum i fins i tot del duodedim scripta. Els taulers van quedar molt bé, però crec que les fitxes corresponents molt millor, fins i tot algú es va atrevir a fer meduses i ciclops. No sé si tornaré a tenir alumnes tan artistes com aquests. Enhorabona a tots!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Merchee!
amem si aquest anys feim jocs també ehh? jaja
esper que sigui divertit aquest any a cultura clàssica. I si veim alguna pelicula divertida.

una besadaa!

jOanaa. 3B

Anònim ha dit...

olas Merche!!!!!!!!
veg q vos ho pasareu molt be es curs pasat a cultura clasica. Esper q enguany tambe sigui aixi i que ses clases pasin aviat q voldra di q son divertides.
bsssssss!!!
marga 3B

Anònim ha dit...

olas Merche!!
veg q vos o pasau b a clase, esper q noltros tmb mos ho pasem b.A i q ses notes siguin bonesi poguem na d vacacions com tu i no ave d queda studiant.
bsssssssss!!!
marga 3B