dimarts, 27 de maig del 2008

Tàrrraco Viva

He estat massa temps sense escriure al meu estimat Eureka! Els meus petits déus del Berenguer ja començaven a avorrir-se de veure l'últim post durant més d'un mes.

Han passat moltes coses en aquestos dies de sequera a Eureka! En primer lloc, per fi s'han terminat les classes de segon de batxilllerat i també les hores de dedicació a l'assignatura de Llengua Castellana. Finalment la experiència no ha estat tan negativa com em pensava, encara que enyore molt poder traduir amb els de segon de batxillerat (ja fa tres anys que no ho faig!, com passa el temps).

També he estat molt atrafegada preparant i acabant un joc que vam començar al principi de curs i que el dijous passat va ser presentat oficialment als meus alumnes. Tots vam quedar encantats amb el resultat. La dinàmica del joc serà molt amena i els propis alumnes seran els protagonistes ja que hauran de dur les preguntes fetes per ells mateixos. Dijous que ve per fi jugarem amb el Mare magnum!


No vull acabar aquest post sense comentar breument la meua visita recent a Tarragona, ciutat que cada vegada que la visite m'agrada més. Encara que el temps no va acompanyar molt ha estat un cap de setmana molt productiu amb la assistència i participació en moltes de les activitats de les X jornades de Tàrraco Viva. A més a més allà em vaig trobar amb uns quants clàssics ja coneguts (Hermes, Iris, Javi), vaig conèixer en persona a Calíope, la meua musa culinaria, i encara que sé que hi era per allà no vaig poder veure i saludar a Ana, la meua cicerone en la blogosfera. Vaig disfrutar moltíssim amb totes les activitats (ars medica, mundus patet, roma arcana, carmina canere, taller de pintura, i sobre tot, a l'únic que vaig repetir, el taller de cuina romana, amb el grup Kuanum. Ens veurem l'any que ve a Tàrraco Viva 2009! No et sembla, Hemeroskopeion?

6 comentaris:

Ana Ovando ha dit...

¿Estuviste en Tarraco? ¡Qué lástima no haber coincidido! Me hubiera encantado verte de nuevo y felicitarte por el magnífico trabajo que estás haciendo en la red. Otra vez será.

malcaraz ha dit...

Pues sí, la verdad es que a mi también me hubiera encantado. Sobre todo, porque siempre me das muchos ánimos para seguir trabajando y probar cosas nuevas. La próxima vez creo que te mandaré un correo o comentario para quedar. ¿No te parece?

Anònim ha dit...

Definitivament tu no pares xiqueta!! Menuda activitat amb els alumnes; de ben segur que estaran ben contents de tindre una profe tan volcada amb ells per tal que aprenguen jugant. Molts hem d'aprendre de tu. La meua enhorabona Merche!!Ens veurem aquest any per ací allà pel final del mes de juny??????t'apetixen uns exàmens?jejej. Vinga guapa, moltes besaetes

xavi ha dit...

Sunny tiene razón eres la profe mas chachi jeje.
Hola profe com va???? amem si em convides l´any qui ve a anar a Tarraco amb tu eeeee XD. Be, nomes et volia tornar donar les gracies per lo de Pollentia i per si no men record a dir-t´ho dimarts... que si no estas molt ocupada, em pots ajudar a escriurer l´email???? es que no se que dir XD. Bueno profe gracis de nou i enhorabona per sa web. Fins dimarts, cuidet.

malcaraz ha dit...

Ave, Xavi-Hades! M'alegre molt de veure't per aquí. Gracies a tu per l'interés que tens al món clàssic. La setmana que ve escribim el mail tot dos. No et preocupis. Ja voràs com t'agafen... em moriré d'enveja! Ja em contaràs. Fins dimarts

José Francisco Durán Medina ha dit...

Perdonad que escriba aquí, que quizás no sea el sitio adecuado, pero es la única manera de contactar con vosotros.
Soy un profesor de Magisterio de la Universidad de Castilla La Mancha, en Toledo. Estoy realizando actualmente una investigación para poder completar mi tesis. Trata sobre la utilización de los Blogs en Educación, o como prefiero llamarlo, sobre los Edublogs.
Para poder llegar a algunas conclusiones generalizables necesitaría que colaborarais conmigo. Y es para esto para lo que solicito vuestra ayuda. En principio simplemente se trataría de rellenar un brevísimo cuestionario por parte del profesor creador del Blog y de sus alumnos/as valorando la influencia de su edublog en algunos aspectos educativamente importantes.
Por favor, si están dispuestos a colaborar, les ruego me escriban un email a JoseFrancisco.Duran@uclm.es para que les pueda enviar en un archivo adjunto el cuestionario y luego me lo devuelvan relleno.
Muchísimas gracias.
En Toledo tenéis un amigo (y aprovecho para invitaros a visitar esta preciosa ciudad).
Un abrazo.