dijous, 18 de juny del 2009

Ara sí que acabem el curs

Ara sí que sembla que les classes s'acaben. Hi ha més moviment del normal pels passadissos, les notes ja estan posades i tots estem més relaxats.
Veritablement tinc moltes ganes d'anar-me'n de vacances però també em dona pena perquè aquest curs termina i mai tornarà a ser com aquest.
Ara oblidem les classes en què no em deixaveu explicar, els moments tensos perquè no feieu els deures... Arriba el moment de reflexió i de càrrec de conciència perquè volia haver fet més coses, però sembla que sóc massa exigent amb mi mateixa i si mire enrere no ens hem quedat dormits. Terminar el temari establert ja no em preocupa tant com feia anys, si aconseguisc despertar la curiositat pel món clàssic.
Alguns alumnes de quart m'hvien demanat algunes lectures per a l'estiu de tema romà i només he arribat m'han llevat els llibres de les mans per apuntar-se els títols. Quin regal més gran poden fer-li a un professor?

Aquest estiu vull llegir uns quants llibres més, per gust de llegir i també per descobrir noves possibilitats que puguen agradar als meus parvi alumni.

Ara m'agradaria pensar que l'any que ve continuarem estant junts i poder seguiramb la feina que hem començat a Llatí i fins i tot a alguna altra assignatura (Fonaments lèxics?). Imagineu fer 8 hores setmanals junts?
Encara que el millor regal és que, a pesar de tota la informació que us han donat, molts sembla que voleu triar les optatives de clàssiques (llatí i grec) el pròxim curs.

Espere veure-vos a tots l'any que vé, perquè... realment ha estat un any genial!


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!!
Tienes razon como este curso nunca habrá otro año igual.
Como sabes, tu parvus alumno esta interesado en la cultura clásica y en la mitología...
Nos beremos el proximo curso, y no me despido de ti, ya que espero que vayas el miercoles.
Besos Álvaro

malcaraz ha dit...

Sí que habrá otros cursos geniales, solo que del 2008-09 los alumnos de latín y la profe tendremos muy buen recuerdo.
A ver si me puedo escapar mañana un rato de la reunión, aunque llegue con la función ya empezada.
Muchos besitos de tu cara magistra

Anònim ha dit...

Merche!!
espero verte al año que viene por el instituto, sin ti el latin no es lo mismo
este año ha sido genial, pero seguro que el año que viene es mucho mejor!!
besos, y feliz verano =D
Selene

malcaraz ha dit...

Pues a ver si es verdad que volvemos a vernos y sobre todo que mejoremos la experiencia de este año. Tendré que ponerme a hacer los deberes en verano y pensarme qué y cómo lo vamos a hacer si finalmente somos gente que ha hecho latín y gente que no en la misma clase.
Cuando sepa si vuelvo o no al Camp, que será a finales de julio os lo comunicaré en EUREKA!

FELiz verano para SELENE-Atenea!