divendres, 25 de setembre del 2009

Salvete!

Ja fa uns dies que començarem el curs i ja ens hem conegut alumnes i profes. I encara que no sabem si ja som els definitius, perquè cada dia m'apareix algun alumne nou, ja sabem més o menys quins són els meus nous discipuli del Camp de Morvedre per al pròxim curs. Ja hem aprés a presentar-nos als companys i també a saludar a la seua cara magistra. Les primeres impresions semblen bones, tant per part dels alumnes com de la professora, ara he de treballar molt per aconseguir despertar la curiositat pel món clàssic als meus alumni.
Ací us presente als alumnes de quart d'ESO. Enguany hem augmentat la familia! Hem passat d'un grup de 6 alumnes i un altre de 9, a un grup de 14 i altre de 17! Però no us preocupeu que jo tinc un cor molt gran per a tots.



Per altra banda estan els que ja em coneixien de l'any passat amb els quals estem com si no hagueren passat dos mesos d'estiu. Així que estem d'allò més bé. Els haurem de presentar la setmana que ve perquè avui en faltaven uns quants per fer la foto.

Enguany hi ha novetats respecte l'any passat:
  • Hem aconseguit tenir dos grups de primer de Batxillerat de Llatí: un pels alumnes que ja l'estudiaren l'any passat i altre pels que no. Tal com estan les coses per a les clàssiques tenim un bon motiu per celebrar.
  • Utilitzarem un mètode nou per a primer de Batxillerat. Audaces fortuna iuvat. Ja tenim els llibres però encara tardarem una setmaneta en començar-lo.
  • Anirem aquest any de viatge a Tarragona, Roma o Grècia? L'any passat ens quedarem en les ganes. A vore que fen aquest any.
  • Ah! Ho oblidaba. Tenim profe de grec nou, Cèsar, a qui donem la benvinguda.
Comença el nou curs, noves cares, nous projectes, noves activitats i, sobre tot, moltes il·lusions.


BENVINGUTS!

3 comentaris:

malcaraz ha dit...

Salve Claudia! Me alegro de que te hayas decidido ha comentar en el blog.
A ver que cositas hacemos este año. Espero que seáis participativos y que aprendamos muchas cosas.

Vale!

Anònim ha dit...

merche!!
veo que casi todas las novedades en este año nos afectan directamente a los de 1º de batxiller, concretamente a tu grupo de 1º de batxiller. Ya veras como este curso es como poco igual de bonito que el anterior.
Muchos besos, atenea =)
PD: yo quiero ir a Roma! y sabes que puedes contar con nosotros para lo que sea ;)

malcaraz ha dit...

Salve cara Atenea!
La verdad es que estamos como en familia este año en 1º. A ver si aprovechamos las clases y aprendemos mucho, mucho.
Respecto a lo del viaje, nos pondremos manos a la obra e intentaremos sacarlo adelante con la ayuda de todos.

Plurima oscula!