dilluns, 21 de desembre del 2009

KALENDARIUM MMX

Demà acaben les classes i deixarem de veure'ns les cares per uns dies. Per fi han arribat les vacances de Nadal tan desitjades per tothom. Ara tindrem temps per fer moltes coses que abans no podiem fer i especialment per descansar.
La primera avaluació ha terminat i amb ella moltes activitats realitzades a l'aula i fora d'ella. D'entre totes les activitats realitzades hem de destacar un projecte de la nostra matèria que ens ha donat molta feina però que podem cal·lificar de gran èxit tant pel que fa a la seua elaboració com pel que fa a la resposta per part d'alumnes i professors del centre. Es tracta de l'elaboració d'un calendari mitològic protagonitzat pels déus olímpics i altres èssers divins de l'IES Camp de Morvedre per tal d'obtenir diners pel viatge a Roma que estem organitzant.

En aquest KALENDARIUM MMX podreu veure Cupido en acció, el furiós Mart, els bessons Diana i Apol·lo junt amb les nimfes, les bacants en ple ritual del déu Bacus, Neptú amb les nereides... i tot això ambientat en els paissatges més idil·lics que pugueu imaginar.

He d'agrair de tot cor, a tothom els que heu participat i col·laborat en l'elaboració del Kalendarium, la vostra ajuda, esforç i interés. I encara que sempre es poden millorar algunes cosetes estem d'enhorabona perquè anem a fer una segona edició dels calendaris perquè quasi hem venut els 400 que teniem i encara ens demanen més.


GRATIAS PLURIMAS OMNIBUS! ...

ET... BONA SATURNALIA!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Salve Merche! Por fin después de tanto trabajo están los calendarios , se han quedado bastante bien ( muy bien diría yo). Bueno Merche , Feliz Navidad y un beso.
Andrea 4c

malcaraz ha dit...

Salve Andrea! Yo también creo que han quedado muy bien, para no ser unos profesionales de la fotografía, de la maquetació, del arte interpretativo, et cetera. Esperamos que le guste mucho a los que lo compren. Bona Saturnalia tibi Andrea

Anònim ha dit...

Es una idea fantástica!

Anònim ha dit...

Merche! aqui estoy como siempre =)
los calendarios han tenido muchisimo éxito, tenemos que agradecer todo el esfuerzo extra que te ha conllevado preparar esta actividad, pues somos muchos alumnos aunque parezca que no, y era dificil cuadrarnos a todos para encontrar una imagen chula en la que pudieramos salir todos. El esfuerzo ha tenido su recompensa, y he de decirte que menos a mi madre(que dice que deberia verseme mejor, pero es que es mi madre =)) el resto de gente que lo ha visto se ha quedado sorprendido de lo bien que ha quedado sin ser profesionales y siendo la primera vez que lo haciamos. Seguro que a los profes les ha hecho gracia reconocernos en esas fotos vestidos de dioses y esas cosas!
Y bueno Merche, te repito que gracias por el esfuerzo y la confianza que pones en nosotros, que esas cosas se agradecen, sabes que cada uno da lo que recibe no? y yo creo que no nos portamos mal.
Pues eso Merche, que hoy mucho reportaje pero como no he escrito nada se ve que tenia ganas =)
Bona Saturnalia, y que el año que viene sea mucho mejor que el que dejamos. Muchos besos.
Selene =)

malcaraz ha dit...

Menudo post que has escrito, diosa Diana. La verdad es que el esfuerzo se ve recompensado por la respuesta de los que nos han comprado calendarios y de los alumnos que habéis participado. Lo hemos pasado bien y ha quedado chulo sin ser profesionales. Espero que tengáis un buen recuerdo para toda la vida con este calendario que hicisteis con vuestra cara magistra.

malcaraz ha dit...

Menudo post que has escrito, diosa Diana. La verdad es que el esfuerzo se ve recompensado por la respuesta de los que nos han comprado calendarios y de los alumnos que habéis participado. Lo hemos pasado bien y ha quedado chulo sin ser profesionales. Espero que tengáis un buen recuerdo para toda la vida con este calendario que hicisteis con vuestra cara magistra.

Elvira Anglorum ha dit...

Salve. Excel.lent treball. En he regalat dos i ha estat tot un èxit. Gràcies als deus que aneu a fer-ne mès: amics i familiars m'en han encomanat.
BONA SATURNALIA
Elvira Anglorum

malcaraz ha dit...

Salve Elvira! Estic encantada de veure't per ací. M'alegre molt que els haja agradat el calendari als teus amics i familiars. He encomanat uns quants més a la impremta (aquests no tindran errades, espere). Moltes gràcies per la teua col·laboració i pel comentari, m'ha fet molta il·lusió.

Magnum amplexum et bona saturnalia

Irmina ha dit...

Hola! jaja gracias por el comentario, sí ya me ha dicho mucha gente que también se puede poner en latín (ya que somos de latín) ya iré haciendo más bocetos pero de todas formas lo pondré haber cómo queda en latín!! besos nos vemos y leemos!!