dilluns, 22 de febrer del 2010

Odissea, Compitalia, Roma....


Eureka descansa plàcidament massa dies. Moltes coses han passat des del darrer post.

Per una banda, a finals del mes de gener dotze alumnes del Camp de Morvedre feren una visita a la ciutat de Tarragona juntament amb altres alumnes de diversos instituts de la Comunitat Valenciana. Hi ha haver de tot: rises, gymcanes per la ciutat, carreres de sacs de dormir, monòlegs al passadís, etc. Realment tots ho passaren d'allò més bé i encara que tornaren un poc cansats tots volien repetir l'any que ve.

Després hi va estar el concurs de l'Odissea 2010. Els intrèpids alumnes de quart B/C es varen dedicar durant quatre dies a resoldre les qüestions que es proposaven al concurs. I encara que no han quedat a les primeres posicions els tres primers grups classificats del nostre centre varen rebre un diploma de la seua cara magistra.

També alguns han tingut temps i ganes per fer un treball per a participar al certamen Compitalia 2010. De moment tenim tres treballs molt originals:
  • Nadia ha fet un article de revista on els mites són motiu de xafardeig.
  • Selene ha entrevistat a la mateixa Atenea en persona.
  • Irene ens conta en el seu diari provinciae romanae una de les tantes victòries de Cèsar.
  • Núria ens ha mostrat amb imatges cóm es va dur a terme el Rapte de Perséfone.
A totes elles vull donar-li la enhorabona per la seua dedicació en fer els treballs i vull desitjar-lis molta sort en el concurs.

També estem preparant setmana cultural, ludi saguntini, viatge a Roma... Uf! I després em sembla que no tinc temps per a res.